Parts

Part I

Jonathan Joestar

és el protagonista del primer arc argumental de JoJo’s Bizarre Adventure, «Phantom Blood».

Sent fill de l’aristòcrata George Joestar I, Jonathan és amable, honest i positiu. La seva vida plena d’alegria va canviar a l’arribada de Dio Brando, el seu nou germà adoptiu.

Part II

Joseph Joestar

és el protagonista de la Part 2: Battle Tendency, un personatge principal en la Part 3: Stardust Crusaders, i un personatge secundari en la Part 4: Diamond is Unbreakable.

Part III

Jotaro Kujo


és el protagonista de la Part 3: Stardust Crusaders. També realitza un rol prominent en la Part 4: Diamond is Unbreakable, un secundari en la Part 5: Vento Aureo, i novament amb un rol clau en la Part 6: Stone Ocean.

Part IV

Josuke Higashikata

és el protagonista principal de la Part 4: Diamond Is Unbreakable. És el quart JoJo de la sèrie JoJo’s Bizarre Adventure.

Part V

Giorno Giovanna

és el protagonista principal de la Part 5: Vento Aureo (Golden Wind).

És el primer fill il·legítim de DIO (el qual va ser concebut amb el cos robat de Jonathan Joestar) a aparèixer en el manga i en la posterior adaptació anime.

Part VI

Jolyne Kujo

és la protagonista de Stone Ocean. És la filla de Jotaro Kujo i és l’única «JoJo» femenina fins avui.

Acusada de realitzar un crim que no va cometre, va ser enviada a la presó de màxima seguretat Presó Green Dolphin Street, on descobreix la font de l’antiga aflicció llegada de la Família Joestar.

Part VII

Johnny Joestar

és juntament amb Gyro Zeppeli, un dels protagonistes principals de Steel Ball Run i un personatge menor en JoJolion. És el setè JoJo de la sèrie JoJo’s Bizarre Adventure.

Part VIII

El jove anomenat temptativament Josuke Higashikata (東方 定助, higashikata jōsuke?) és el protagonista de la Part 8: JoJolion.

Sofreix d’una amnèsia retrograda, mancant de qualsevol memòria prèvia a quan va ser trobat per Yasuho Hirose prop dels Ulls de Muro al poble Morioh.